Viden

Her på siden finder du viden samt tips og tricks om CRM-systemer, Microsoft Dynamics 365 og IT-løsninger.

Du kan også følge med på vores LinkedIn side, hvor vi opdaterer vores følgere omkring digitalisering, automatisering, nyeste teknologier fra Microsoft og løsninger på Power Platformen, Dynamics 365 og CRM.

Nyt strategisk partnerskab

Nyt strategisk samarbejde booster IT-værktøj til digitalisering af salgsproces, styrker jeres salgsproces og kundernes digitale vækstrejse.

5 Steps der styrker jeres salgsproces og salgsstrategi

Styrk jeres salgsproces med økonomisk tilskud, forretnings- og motivationsstrategier, Account management og salgsteknikker.

CRM

Salgsarbejdet er i konstant udvikling. Af den grund skal du opgradere dit CRM og din salgsproces. Læs her hvorfor.

Styrk salget

Samarbejdet mellem forskellige forretningsværktøjer er en af de sværeste udfordringer grundet manglen på interoperabilitet.

Salgsproces

Ampleo og APPAROUND giver nye og erfarne salgsteams de værktøjer og informationer, som de har brug for i forbindelse med en salgsproces.

Salgsledelse

Giver du dine sælgere god adgang til alle tidligere indsamlede kundedata i dit CRM, så forhandlingerne kan afsluttes allerede på det første møde?

Digitale arbejdsgange

Langt størstedelen af os udfører en lang række manuelle arbejdsopgaver i løbet af en arbejdsdag. Mange af dem kan med stor fordel automatiseres.

Integrationer til Microsoft Dynamics 365

Der findes et utal at integrationer til Dynamics 365. Nogle kommer klar til brug, mens andre skal tilpasses til det behov, I har. Se mulighederne her.

Tjekliste til at finde det rette IT-Konsulenthus

Har I tanker om at påbegynde et nyt IT-Projekt, implementere et CRM system eller noget helt tredje. Få syv gode råd her.

5 grunde til at NGO’er skal have et CRM-System

I dag vil bidragsydere ikke blot opkræves penge, men forventer personlig kommunikation. Jo mere du ved om dem, jo mere værdi kan du give dem.

Er du på udkig efter et nyt CRM-system?

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Vi vender altid tilbage indenfor 48 timer – oftest før – og glæder os til at høre fra dig.