Om os

Vi er et IT konsulenthus, der hver dag leverer stærke IT-løsninger, som understøtter og effektiviserer virksomheders daglige arbejdsgange. Vi er eksperter indenfor de nyeste teknologier i Microsoft, og har specialiseret os i at lave løsninger med Dynamics CRM 365 og Power Apps. Vi udvikler desuden selv integrationsløsninger, der gør, at dine IT-systemer spiller sammen.

Ampleo blev stiftet i 2018 med et ønske om at gøre tingene lidt bedre. Stifter og ejer, Martin Lundberg-Jensen, havde mange års erfaring fra store IT-virksomheder, men så sig ofte nødsaget til at gå på kompromis med løsningen af den ene eller anden årsag. I sidste ende betød det, at man ikke kunne levere den bedste løsning for kunden. Det blev startskuddet for Ampleo. Navnet stammer fra det latinske ord for forbedring og optimering, og det er blevet kerneværdierne i alt, hvad vi foretager os.

Vi håber ikke, at det er tilfældigt, at vores kunder bliver hos os. Vi er ret overbeviste om, at det skyldes vores grundlæggende principper:

Vi leverer en bedre løsning

Ved at sætte os grundigt ind i vores kunders forretning, kan vi tilbyde dem en løsning, som rent faktisk er det, de har brug for. Ikke mere, ikke mindre. Undervejs i processen, fungerer vi både som rådgiver og sparringspartner, så vores kunders løsninger bliver bedre, end det de kan få andre steder.

Vi holder os altid indenfor det aftalte budget

Der er ingen, der ønsker at betale mere end, hvad der er aftalt fra start. Derfor skal kunden selvfølgelig ikke betale mere end, hvad der er aftalt, heller ikke hvis kunden bliver klogere undervejs, og har ændrede ønsker til løsningen. Det er vores ansvar at afdække behovet fra start, og derfor garanterer vi en fast pris.

Vi er typisk billigere end vores konkurrenter

Vi bruger ikke unødige udgifter på dyre lokaler, vi har ikke en tung ledelse, og vi har heller ikke et administrationsteam med høje faste udgifter. I stedet har vi udliciteret økonomi, marketing og administration til specialister og bruger personalebudgettet der, hvor det giver mening – nemlig på fagligt stærke IT-konsulenter.

Ingen binding

I modsætning til mange andre konsulenthuse, binder vi hverken vores kunder eller konsulenter. Vi har eksempelvis ingen kundeklausuler, der binder konsulenten. Hvis vores konsulenter ønsker at lave noget andet en dag, er det op til dem og kunden, om de vil fortsætte samarbejdet.

Læs mere om den måde vi arbejder på her

Mød vores team

Er du på udkig efter et nyt CRM-system?

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Vi vender altid tilbage indenfor 48 timer – oftest før – og glæder os til at høre fra dig.