Ydelser

Ampleo leverer IT-løsninger primært baseret på Dynamics365 så vel som skræddersyede applikationer baseret på Microsoft teknologier.
Vi leverer følgende ydelser:

Forretningsanalyse

Vi har stor erfaring med at analysere virksomheders behov, komme med input fra relevante cases og udfordre kravene hvor det er nødvendigt. Dette sikrer, at vores kunder får den løsning, de har brug for – og ikke den løsning, de tror, de har brug for.

Design og udvikling

En løsning kan designes på mange måder, men ikke alle designs passer både til behovet lige nu og det langsigtede behov. Vi ved, hvordan løsninger skal designes for at sikre kvalitet, vedligeholdelse, udvidelse og performance.

Kvalitetssikring

Vi kan vurdere den eksisterende løsning eller design og give en tilbagemelding om mulige forbedringer eller overvejelser.

Projektstyring

Da vi arbejder med både agil-, vandfalds-, og hybridmetodologier, er vi komfortable med en hvilken som helst måde vores kunder ønsker at lave projekter – vi sikrer levering til tiden og høj kvalitet.

Vedligeholdelse og support

Når løsningen er “gået live” og er i brug i virksomheden, kan der være brug for mindre ændringer eller hjælp til problemer der opstår – vi sikrer, at løsningen kører og hjælper brugerne med de problemer, de måtte opleve.

Start-til-slut leveringer

Vi kan sørge for hele udviklingsprocessen af den nye IT-løsning – fra analysering af krav til at lave, teste og implementere løsningen i virksomheden.