Karriere

Karriere hos Ampleo

Læs videre her, hvis du også er træt af traditionelle jobannoncer med masser af krav om kvalifikationer og kompetencer, men i stedet gerne vil være med til at præge din rolle og arbejdsopgaver i en virksomhed, hvor der er plads til netop det.

 

Hvorfor skal du vælge at søge et job hos Ampleo?

Ligesom de fleste andre virksomheder, kan vi selvfølgelig også tilbyde dejlig frokostordning, fleksible arbejdsvilkår og spændende arbejdsopgaver. Men hvem kan ikke det efterhånden?

Ampleo er virksomheden hvor vi gerne vil gøre tingene lidt bedre og lave de lidt federe løsninger. Vi er et mindre team og kan hurtigt tilpasse os og prøve nye ting af. Der er ikke tung struktur og faste retningslinjer, så der er masser af frihed til at gøre tingene som du vil.
Du skal altså arbejde med os hvis du ikke bare vil være et lille tandhjul i en stor maskine. Hvis du har ambitioner og evner til at tage ansvar og levere mere. Hvis du bare sidder og venter på muligheden for at vise hvad du kan præstere når du får lov.

 

Så hvad er det så helt præcist jeg skal arbejde med?

Det er IT-projekter baseret på Dynamics 365 CRM og PowerApps. Det er selvfølgelig super hvis du kan lidt af det i forvejen, men hvis du kan skrive C# med bind for øjenene og ved hvordan man leverer løsninger af høj kvalitet, så vil du passe perfekt ind hos os.

 

Det lyder spændende. Hvad gør jeg nu?

Vi vil i første omgang rigtigt gerne høre fra dig og så kan vi tage en snak for at se om vi kan tilbyde dig lige præcis det du søger. Kontakt Martin Lundberg-Jensen på LinkedIn, mail (mlj@ampleo.dk) eller giv et kald på 28963260.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.