Om os

Hvordan startede Ampleo?

Martin startede Ampleo, fordi det var hans ønske at levere bedre IT-løsninger til danske virksomheder. Efter at have arbejdet for store virksomheder i en årrække, var det vigtigt for ham ikke længere at gå på kompromis med den endelige løsning. Det blev startskuddet på Ampleo.

Om Ampleo

Vi ved, hvor vigtigt det er med stærke relationer. De er baseret på åbenhed, tillid, gensidig respekt og støtte. Det er nemlig vores kultur, fordi vi godt kan lide at have mennesker omkring os, som vi kan stole på og dele vores erfaringer og oplevelser med. Tillid er en central komponent i vores dagligdag.

For os er det motiverende at opbygge stærke relationer til vores kunder. Samtidig med at løsningerne både er fleksible, skalerbare og hurtige at implementere i virksomheden. Tilsammen giver det glæde og tilfredshed i arbejdsdagen.

Mød vores team

Den gode gåtur

I Ampleo gør vi os umage for at skabe et sjovt og sundt arbejdsmiljø. Derfor har vi implementeret en god vane. Vi har nemlig fundet ud af, at en gåtur på bare 10 minutter efter frokost styrker det sociale sammenhold og giver os et tiltrængt frisk pust i løbet af arbejdsdagen.

Vi nøjes med at spise frokost i 20 minutter, og bruger de resterende 10 minutter på at gå en tur. Og hvorfor gør vi egentlig det?

Vi ved det jo godt alle sammen – de mange fordele der er ved at få frisk luft og strække benene. Det kan hjælpe med at reducere stress samt gavne vores fokus og produktivitet.

Fokus på sundhed

Bevægelse er helt klart med til at styrke relationerne og samarbejdet i virksomheden.

Når kalenderen tillader det, nyder vi også at tage 10 minutter om formiddagen, hvor vi hygger os med lidt kontorstræk ved skrivebordet. Og i juni måned er vi faste deltagere i den lokale Parkstafet i Folkeparken i Roskilde.

Vi vil gøre en positiv forskel. Også for vores helbred – uden at være fanatiske – vi nyder skam også vores fredagsmorgenmad, onsdagskagen eller en lille chokolade fra skabet.

At være ansat hos os

Ikon

Karriere

Her er ikke tung struktur og faste retningslinjer, så der er masser af frihed til at gøre tingene, som passer dig bedst.
Lyder det som noget for dig?
null

Arbejdet

Du skal arbejde sammen med os, hvis du ikke bare vil være et lille tandhjul i en stor maskine. Hvis du har ambitioner og evner til at tage ansvar og levere.
null

Medarbejderfordele

Fleksible arbejdstider, hjemmearbejds-dage, sundhedsforsikring, massøraftale, frokostordning, frugt, kaffe, te, isvand og sodavand samt morgenmadshygge.
null

Teamevents

Julefrokost og sommerarrangement med en fælles aktivitet samt lækker mad ude i byen. Den årlige Parkstafet i Roskilde med løbe- eller gåhold er en hyggelig tradition.
Ikon for sociale medier

Onboarding

Hyggelig morgenmad, præsentation, rundvisning. Intro til produkter, løsninger, kunder, processer, teamwork – og ikke mindst – at du lærer os alle godt at kende.
Ikon for proces

Sundhed

Frokostgåtur, formiddagsstræk, møder der holdes som walk & talk, frugtordning, sund og varieret frokost, hæve-sænkeborde.

Se vores fede kundecases

Vi elsker at fortælle de gode historier. Men her lader vi kundernes resultater tale for sig selv.

Vi beskæftiger os med det, vi brænder for

Vi tror på, at når vi frigør tid og energi for dig og din virksomhed, kan du bedre fokusere på din forretning. Dette medfører, at du sikrer overblik og information om dit leverancesystem, så du kan skabe den bedste oplevelse for dine kunder.

Ampleo er et IT-Konsulenthus. Vi er specialister i at opnå gode arbejdsprocesser. Vi er digitale indfødte, der elsker effektivitet, produktivitet og kvalitet i arbejdet. Vi brænder for at hjælpe virksomheder med at udvikle forretningen – så der skal investeres mindre tid i driften. Og så er vi særlig glade for at forretningsudvikle og løse dine digitale udfordringer.

Stor forståelse for digitale værktøjer

Vi har en høj grad af digital kompetence, og vi udnytter teknologien til at forbedre virksomheders arbejdsgange. Vi er unikke personligheder og en entreprenant virksomhed, i fællesskab løser vi forretningsmæssige udfordringer med stor forståelse og teknisk indsigt. Sådan har vi bl.a. skabt stor succes med at tiltrække og fastholde kunder i danske virksomheder. Det er med den tilgang til udfordringen, vi skaber vejen til vækst.