Om Ampleo

Martin startede Ampleo, fordi det var hans ønske at levere bedre IT-løsninger til danske virksomheder. Efter at have arbejdet for store virksomheder i en årrække, var det vigtigt for ham ikke længere at gå på kompromis med den endelige løsning. Det blev startskuddet på Ampleo.

Vi er Ampleo – mød vores team

Mikkel Krogsgaard Rasmussen

IT-konsulent

Vincent Kosmol

IT-Konsulent

Tobias Sztuk

IT-Konsulent

Hanne Bjørn

Projektleder

Lisbeth Koch Bentzen

Administration

Martin Lundberg-Jensen

Direktør

Ampleo navnet forpligter

Ampleo fik navnet, da vores direktør Martin Lundberg-Jensen gerne ville etablere et IT-konsulenthus, der forbedrer og optimerer kundernes IT-løsninger.

Det engelske ord Amplify, som frit oversat betyder forstærke, blev ved med at dukke op som et stærkt ord hos Martin – og efter lidt leg med ordet, blev Ampleo navnet på det, der nu er arbejdsplads for 7 personer og IT-løsningsleverandør til en lang række virksomheder.

Mantraet for Ampleo er, at både mennesker og virksomheder skal gøre det, de er bedst til.

Vi hjælper kunder til at sætte strøm til deres arbejdsgange med gode IT-løsninger, bygget til de specifikke behov, som kunderne har. Hverken mere eller mindre. Dermed hjælper vi vores kunder med at have ro til at fokusere på at levere det, de er bedst til.

Medarbejder i Ampleo

null

Karriere

Vi har ikke tung struktur. Til gengæld har vi en stor frihed til at gøre tingene, som passer den enkelte bedst.
Lyder det som noget for dig?

null

Medarbejderfordele

Sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider, hjemmearbejdsdage, frokostordning, frugt, kaffe, te, isvand og sodavand samt morgenmadshygge.

null

Arbejdet

Du skal arbejde sammen med os, hvis du ikke bare vil være et lille tandhjul i en stor maskine. Hvis du har ambitioner og evner til at tage ansvar og levere.

null

Teamevents

Julefrokost og sommerarrangement med en fælles aktivitet samt lækker mad ude i byen. Den årlige Parkstafet i Roskilde med løbe- eller gåhold er en hyggelig tradition.

null

Sundhed

Frokostgåtur, formiddagsstræk, møder der holdes som walk & talk, frugtordning, sund og varieret frokost, hæve-sænkeborde.

null

Onboarding

Hyggelig morgenmad, præsentation, rundvisning. Intro til produkter, løsninger, kunder, processer, teamwork – og ikke mindst – at du lærer os alle godt at kende.

Den gode gåtur

I Ampleo gør vi os umage for at skabe et sjovt og sundt arbejdsmiljø. Derfor har vi implementeret en god vane. Vi har nemlig fundet ud af, at en gåtur på bare 10 minutter efter frokost styrker det sociale sammenhold og giver os et tiltrængt frisk pust i løbet af arbejdsdagen.

Vi nøjes med at spise frokost i 20 minutter, og bruger de resterende 10 minutter på at gå en tur. Og hvorfor gør vi egentlig det?

Vi ved det jo godt alle sammen – de mange fordele der er ved at få frisk luft og strække benene. Det kan hjælpe med at reducere stress samt gavne vores fokus og produktivitet.

Fokus på sundhed

Bevægelse er helt klart med til at styrke relationerne og samarbejdet i virksomheden.

Når kalenderen tillader det, nyder vi også at tage 10 minutter om formiddagen, hvor vi hygger os med lidt kontorstræk ved skrivebordet. Og i juni måned er vi faste deltagere i den lokale Parkstafet i Folkeparken i Roskilde.

Vi vil gøre en positiv forskel. Også for vores helbred – uden at være fanatiske – vi nyder skam også vores fredagsmorgenmad, onsdagskagen eller en lille chokolade fra skabet.