IT-analyse

Ønsker du øget viden og færdigheder? Fornyet motivation? Vil du også gerne blive endnu bedre til at gøre din virksomhed mere attraktiv for dine kunder?

Få udarbejdet en 360 graders IT-analyse

Med en IT-analyse kortlægger vi jeres nuværende IT, præciserer styrker og svagheder og kommer med forslag til tiltag, der kan optimere forretningen og fremme sikkerheden.

I dagligdagen indebærer den gode ledelse alt, lige fra at afklare medarbejdernes kompetenceudvikling til sund IT-ledelse, der tilsammen sikrer, at dine medarbejdere oplever, at det er ”sjovt” at gå på arbejde. Vi sikrer, at vi kommer hele vejen rundt i din virksomhed med en 360 graders analyse.

IT-løsninger skræddersyet til din virksomhed

Kvalitativ analyse af IT og organisation

Den fælles IT-anskaffelsesorganisation med tilhørende roller og ansvarsfordeling er afgørende for at få en effektiv IT-anskaffelsesproces.

IT-anskaffelsesorganisationen er maskinen, der får IT-anskaffelsesprocessen til at køre.

Vi holder fokus på at tale om en best practice i den betydning, at I har forholdt jer til de mange beskrevne roller, implementeret dem i praksis og arbejdet med at få samspillet mellem rollerne til at fungere.

Analysen peger på den gode IT-anskaffelse – mens det nye IT-landskab effektiviserer arbejdsgange, minimerer risikoen for fejl samt får et bedre analyseoverblik.

_1300612

Få overblik med en IT-analyse

Med en IT-analyse skaber vi et match mellem det, I ønsker at anskaffe, projektets risikoprofil og den valgte indkøbsform.

Målgruppen er IT-ledelsen og det team, der er med til at gennemføre processen, herunder forretningen og evt. involverede IT-arkitekter.

Vi kommer med tiltag, der kan optimere forretningen og automatisering af gentagende opgaver, der kan frigøre tid og ressourcer til mere værdiskabende aktiviteter.

Reducer omkostningerne

En IT-analyse er en vigtig proces, der kan hjælpe dig med at identificere, evaluere og forbedre din virksomheds IT-infrastruktur, systemer og processer. Samlet set kan en IT-analyse hjælpe dig med at få et godt overblik over din virksomheds IT-landskab og reducering af omkostningerne ved IT-drift.