Microsoft Power Apps

Med Microsoft Power Apps har du mulighed for at få udviklet applikationer til at automatisere specifikke arbejdsopgaver og processer. Enten når du selv gør det – eller får os til at gøre det for dig.

Power Apps kan skræddersys til både enkle og komplekse forretningsbehov

Du kan se Power Apps som en stor container fyldt med hjælpemidler til at udvikle webbaserede applikationer. Med Power Apps kan du optimere processer.  Omstændige arbejdsgange kan dermed forenkles og digitaliseres i applikationer med attraktive brugergrænseflader og målrettes direkte til bestemte brugergrupper.

Power Apps er en modulopbygget platform, der samler softwaretjenester og apps. Det er ikke nødvendigt, at du er den store programmør for at oprette Power Apps. Du kan forholdsvis hurtigt få bygget noget brugbart op ved at designe brugerdefinerede apps til din virksomhed på en let måde.

Simpel opstart

Centralt for Microsoft Power Apps er, at de benytter den datamodel og database, der i forvejen er etableret, hvis I har en eksisterende Dynamics 365 løsning. På den måde bliver jeres Power Apps ikke et knopskud på systemlandskabet, men en værdiskabende videreudvikling, der kan bidrage med forbedring af data.

Power Apps giver mulighed for at integrere med flere af jeres egne datakilder online og i det lokale miljø. I kan arbejde mere effektivt med en platform, hvor I kan integrere og distribuere data, og der er fin mulighed for at udvide platformen med ekstra komponenter til professionelle udviklere. På den måde bliver det nemt for jer både at bygge og dele apps fra en hvilken som helst enhed.

Uanset hvor du befinder dig, kan du enkelt og hurtigt holde styr på virksomhedens data, kunder, projekter, dokumenter og meget mere samlet i ét program.

Byggeprojektplanlægning og økonomisk overblik

Region Hovedstadens Center for Ejendomme er ansvarlige for at opføre og vedligeholde regionens bygninger, herunder alle hospitalerne i regionen. Der er mange projekter af stor kompleksitet, der skal styres, både hvad angår fremdrift og økonomi. Processen var styret i en kombination af håndskrevne dokumenter og Excel-ark. Dette gjorde arbejdet ineffektivt og risikabelt. Dette medførte at ... Læs Mere

En fordelagtig løsning

Hvis du allerede har ERP og CRM, kan disse sagtens integreres med Power Apps. Du kan bruge alle de funktioner, du plejer fra f.eks. Office 365 blot i en enklere udgave. Bruger du Oracle eller SAP Business One, så kan du med lethed strømline det ned i dine Power Apps. Du har mulighed for at benytte programmer som f.eks. Outlook, Microsoft Office 365, Dynamics AX, Business Intelligence mv. Du kan endvidere integrere dine Power Apps med Dropbox, Google OneDrive eller Azure Blob.

En af de store fordele ved Power Apps er muligheden for at optimere forretningsmodellen samt effektivisere arbejdsprocesserne, hermed er det sandsynligt, at du kan reducere eller helt fjerne tidligere procedure -og udviklingsomkostninger.

Optimering af processerne

Fordelene ved Microsoft Power Apps er mange. Hver enkelt forretningsproces skal udføres helt, som den plejer. Men informationer, kunder, dokumenter, data samt andre arbejdsopgaver skal samles, sådan at medarbejdere fra forskellige afdelinger har mulighed for at tilgå dem, uanset hvor de befinder sig – dette medvirker, at I sparer meget tid på at udveksle informationer afdelingerne imellem.

Design nemt og hurtigt en app, der passer til lige nøjagtig din virksomheds behov, det er dig, der er med til at beslutte, hvordan app’en skal fungere.

Power Apps kan nemt integreres med dine øvrige forretningssystemer

Hvis din virksomhed bruger Dynamics 365-løsninger som f.eks. Salg, Customer Service, Marketing eller Field Service, kan integrationen mellem disse apps give en mere sammenhængende kundeoplevelse og en mere holistisk tilgang til både jeres salgsarbejde og forretningsdrift.

 

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for din virksomhed?
Vi finder den bedste IT-løsning til dig.