Integrationer mellem dine forretningssystemer

Forbind Dynamics 365 CRM eller Power Apps med dine andre systemer og lad data flyde frit.

Lad data flyde frit med Ampleos integrationsløsninger

Med de mange forskellige IT-systemer, som en virksomhed har, er der også brug for at samle data og se data på tværs af systemerne. Det kan være integration til Dynamics 365 eller Power Apps fra de værende forretningssystemer. Vi hjælper hele tiden vores kunder med at få deres IT-systemer til at tale sammen.

Vi oplever en en stigende efterspørgsel efter integrationer i takt med at der bliver udviklet nye IT løsninger. Virksomheder ser værdien i at data bliver udvekslet mellem systemerne.

Vi løser gerne integrationsopgaver helt fra bunden. Mens vores Ampleo Connector nemt og hurtigt skaber forbindelse fra Dynamics til systemer som BDQ, HubSpot og Agillic

Ample Connector – Standard integrationer

Ampleo Connector er en standard connector, som vi har udviklet for at give vores kunder en nem måde selv at kunne opsætte integrationer.

Ampleo Connector er til dig, der har forretningssystemer, hvor du ønsker en integration til Dynamics CRM eller Power Apps.

Her kan Ampleo Connector få data til at flyde imellem jeres systemer. Løsningen kræver ingen udvikling, ogvi yder fuld support på både opsætning og anvendelse som en del af pakken fra Ampleo.

Custom Integrationer til Microsoft Dynamics og Power Apps

Det er ikke alle integrationer, der passer ind i en standardpakke, men kræver lidt flere muskler. Vores erfaringer rækker langt. afhængig af behovet bygger vi den løsning, der er brug for efter en grundig analyse af datagrundlag og de systemers tekniske setup.