Microsoft Dynamics 365 Kundeservice

Få det fulde overblik over opgaver, der skal løses med Microsoft Dynamics Field Service. Koordiner, planlæg og bekræft aftaler med kunderne.

Styrk forholdet med dine kunder

Kunder i dag forventer et højt niveau af service fra de virksomheder, de arbejder med. Det giver et kundeservicesystem bedre mulighed for. Bedre muligheder for at supportere virksomhedens kunder, både reaktivt og proaktivt, styrker forholdet og sikrer langvarige relationer og mere salg.

 

Omnichannel service

Ikke blot forventer kunder højt niveau af service, de forventer også at finde det på de platforme, de foretrækker. Der kan understøttes en samlet oplevelse på tværs af alle kanaler, herunder mail, telefon, chat, AI robotter og selvbetjening.

Løs problemer hurtigere

Ved brug af eksisterende data, tidligere erfaringer, AI og regelsæt kan kundeservice hurtigt prioritere og løse sager for kunderne, så de får den bedst mulige oplevelse. De rigtige ressourcer kan hurtigt identificeres, så opgaver ikke venter længere end nødvendigt.

 

Forbedret sagshåndtering

Styrk performance i din kundeservice ved at strømline processer, automatisere arbejdsgange, forbedre arbejde på tværs og levér personlige interaktioner med kunderne. Det øger loyaliteten.

Field service management

Få det fulde overblik over opgaver, der skal løses på kundens adresse. Planlæg ruter for teknikere og andet personale, hold styr på reservedele på lager og brugt til service. Koordiner og bekræft aftaler med kunderne.

 

Projektstyring

Håndtering af større projekter og leverancer hos kunder kan planlægges, og de rigtige ressourcer kan allokeres til opgaven. Styring af profiler med kompetencer, erfaring og ledig tid samt projektstyring med opgaver, milepæle og projektoverblik.

img-1307

Kundeservice kan nemt integreres med dine øvrige forretningssystemer

Hvis din virksomhed bruger andre Dynamics 365-løsninger som f.eks. Salg, Marketing eller Field Service, kan integrationen mellem disse apps give en mere sammenhængende kundeoplevelse og en mere holistisk tilgang til både jeres salgsarbejde og forretningsdrift.

 

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for din virksomhed?
Vi finder den bedste IT-løsning til dig.