Ampleo CRM – skræddersyet CRM løsning

CRM system med kernefunktionerne og uden alle de ting, som du ikke skal bruge til noget

Basis CRM med potentiale for mere

Savner du også et skræddersyet CRM løsning? Mange mindre virksomheder er startet med et excel-ark som CRM-system. Det fungerer fint lige indtil man mister overblikket – og virksomheden begynder at vokse.

Problemet er så bare, at de fleste out-of-the box CRM systemer man finder, har mange flere funktioner, end man har brug for. Derfor skal man også betale for meget mere, end man har brug for.

Det har vi løst hos Ampleo. Vi leverer gerne en Dynamics 365 CRM løsning. Er den for stor eller indeholder alt for meget, du ikke skal bruge, så har vi bygget en skræddersyet CRM løsning, som vi kalder Ampleo CRM. Løsningen er bygget i Power Apps, hvilken giver dig mulighed for at skalere op og ud, når din virksomhed har brug for det.

Med andre ord; Ampleo CRM er det grundlæggende CRM system. Du får ikke mere, end du har brug for til en start. Resten kan komme til, hvis og når din virksomhed får behov for det.

DSC09291square

Ampleo CRM kan nemt integreres med dine øvrige forretningssystemer

Hvis din virksomhed bruger andre Power App eller Dynamics 365-løsninger som f.eks. Customer Service, Marketing eller Field Service, kan integrationen mellem disse apps give en mere sammenhængende kundeoplevelse og et bedre overblik i jeres salgsarbejde og forretningsdrift.

 

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for din virksomhed?
Vi finder den bedste IT-løsning til dig.