Ampleo Connector

Ampleo Connector er en ny og innovativ integrationsplatform designet til at integrere data mellem Microsoft Dynamics 365 eller Power Apps og andre IT systemer.

Ampleo Connector

Ampleo Connector er vores seneste skud på stammen af integrationer, og kan erstatte custom udviklede integrationsløsninger. Når du har brug for en integration til Dynamics fra et eller flere af dine forretningssystemer.

Ampleo Connector er til dig, der har forretningssystemer, som skal have en integration til Dynamics 365 eller Power Apps.  Ampleo Connector kan nemt få data til at flyde imellem jeres systemer.

Løsningen kræver ingen udvikling, og der ydes fuld support på både opsætning og anvendelse som en del af pakken fra Ampleo.

Ingen udvikling af integrationer
– kun opsætning.
Fuld support, så I altid kan få hjælp med at sætte nye integrationer op eller rette i de eksisterende
Opsætning og tilpasning direkte i dit PowerApp eller Dynamics365 miljø
Standardløsning med høj fleksibilitet – I kan selv sætte forbindelserne op som i gerne vil have dem.
Fast månedlig pris, da Ampleo Connector leveres som integration as a service.
Mulighed for at integrere med mange systemer og listen udvides løbende. Mangler dit system, tilføjer vi det uden beregning (under forudsætning af at løsningen er tilgængelig via API).

Hvorfor er Ampleo Connector noget særligt?

Ampleo Connector kræver ingen udvikling eller tekniske kompetencer at sætte op.

Som standard, får I en høj grad af fleksibilitet, da I har mulighed for selv at opsætte de integrationer I har behov for, eller lade os klare det for jer. Hvilke data der udveksles imellem systemerne kan tilpasses 100% direkte i løsningen.

Al opsætning foregår direkte i jeres PowerApp eller Dynamics 365 miljø – I kan altså gøre det helt uden at åbne endnu et IT program. På den måde sikrer I jer, at data flyder imellem jeres systemer og at I får relevant data i de relevante systemer.

Vi tilbyder Ampleo Connector as a service. Det indebærer fuld support på opsætning og anvendelse. Vi hjælper derfor med at sætte nye integrationer op, rette i de eksisterende og svarer på alle de spørgsmål I måtte have. Alt sammen til en fast månedlig pris.

Og nu tænker du måske om Ampleo Connector integrerer med lige netop jeres IT system? Det gør den højst sandsynlig. Vi integrerer allerede mod en lang række systemer og udvider løbende. Hvis vi endnu ikke integrerer med netop jeres IT system, så tilføjer vi det uden yderligere beregning, under forudsætning af at IT systemet er tilgængelig via API.

  • Standardløsning til integrationer
  • Connectorer til forskellige typer af integrationer og systemer
  • Ingen udvikling – kun opsætning
  • Bliver i Dynamics 365 / PowerApps – Alt opsætning kan klares her
  • Instant synchronisation
  • Hurtighed, tilgængelighed og fleksibilitet
  • Fast månedlig pris inklusiv alt, herunder support, opsætning og nye integrationer
DSC09274

Eksempler på IT-systemer der allerede er med i Ampleo Connectoren:

IDQ Connector

IDQ – som nu sammen med BEQ er blevet til BDQ – leverer data omkring både virksomheder og privatpersoner. De tilbyder forskellige løsninger herunder telefonnummeropslag og CPR opslag. Disse data kan være enormt relevante at have i sit CRM-system, så for at gøre det lettere at få nyt og opdateret data, har Ampleo bygget en integration, der kan berige data i Dynamics 365 og PowerApps. Har man allerede en aftale med BDQ, så er der ikke yderligere omkostninger ved IDQ Connect.

Agillic Connector

Agillic er en stærk Omnichannel marketingplatform udviklet i Danmark. Hvis man bruger Agillic til sin marketing og flowstyring, men Dynamics 365 til at administrere sine kundedata, så kan man med fordel bruge Ampleos Agillic Connector. Den er gratis for alle at bruge, og kan installeres direkte i en PowerApp eller Dynamics 365 løsning. Hvilke data, der skal sendes til Agillic, kan styres direkte i Dynamics 365 eller PowerApps, og kræver ingen udvikling. Hvis der skal mappes flere felter, så tilføjes de direkte, uden at der skal rettes i selve løsningen.

Hubspot Connector

Hubspot Connector er vores 2. connector indenfor integrationer mellem marketingplatforme og Microsoft Dynamics 365. Den fungerer helt overordnet set på samme måde som Agillic Connector. Det, der gør den særlig i forhold til andre integrationer på markedet, er, at den ikke kræver særlig udvikling hos den enkelte kunde, den kan installeres som en løsning direkte i Dynamics 365 eller Power Apps. Konfiguration sker direkte i CRM-systemet, og der er mulighed for at overføre selv kompleks data.

Så simpelt er det….

I videoerne nedenfor viser vi, hvor simpel opsætningen er. I eksemplet viser vi hvordan Ampleo Connectoren er en Agillic Connector.