Produkter

Ampleo leverer skræddersyede IT-løsninger baseret på Microsoft teknologi.

Forretningssystemer bygget på Microsoft teknologi

Hos Ampleo leverer vi IT løsninger baseret på Microsoft teknologi. Vi skræddersyer løsningerne alt efter vores kunders specifikke behov. Og vi går gerne hele vejen fra de første tanker om en løsning til at servicere og supportere driften af den. Vi tager nemlig ansvar for de løsninger vi laver.

Vi forstår behovet for at forretningssystemerne skal kunne tale sammen. Derfor udvikler vi selv integrationer, der kobler data fra IT systemer sammen med eksempelvis dit CRM system. Også selvom det ene IT system ikke er et Microsoft produkt. SÅ længe der er en forbindelse via API finder vi en løsning.

Når vi ser et behov for det, laver vi også standardprodukter ud af de løsninger vi har lavet. Det var eksempelvis sådan vores Ampleo Connector blev skabt.

Læs mere om Microsoft Dynamics 365, Power App, integrationer og alle de specifikke produkter, som vi hidtil har leveret og servicerer. Du finder link til dem her på siden. Eller ring til os på telefon 28 96 32 60, hvis du ønsker en demo og en snak om mulighederne for at finde en god løsning til dine forretningsbehov.

Vi forstår dine forretningbehov

Vores medarbejdere er en god kombination af hardcore udviklere og forretningskonsulenter. Det betyder at vi forstår din virksomheds udfordringer og kan hjælpe med at analysere frem til hvilke løsninger og produkter, der vil passe bedst til din virksomheds særlige udfordringer. Det betyder også, at når vores forretningskonsulenter sammen med dig har udpeget en løsning og det valgte produkt, så fortsætter vores udviklere med forvandle behovene til et driftsikkert system, som passer ind i dine medarbejderes hverdag.

Vores virksomhed er ikke større end at vi taler sammen hver eneste dag. Hverken udviklere eller forretningskonsulenter er overladt til sig selv. Vi arbejder tæt sammen for at opnå de bedste løsninger.