Integrationer

Forbind dit IT-system med de værktøjer, du i forvejen bruger, med en integration.

 

Der bliver konstant udviklet nye IT-systemer, som løser meget specifikke opgaver. Så på trods at, at Microsoft i forvejen har en lang række systemer og integrationer, som man kan koble sammen med sin IT løsning, vil der stadig være tilfælde, hvor man har brug for et helt bestemt IT-system, program eller applikation, som skal spille sammen med ens eksisterende IT løsning. Det er her integrationer kommer ind i billedet. De sørger for, at dit nyindkøbte IT-system taler sammen med din eksisterende IT løsning.

I takt med at der bliver udviklet nye IT løsninger, oplever vi også en stigende efterspørgsel efter integrationer. Vi har allerede udviklet flere integrationer, blandt andet til de to danske virksomheder, BDQ og Agillic. Seneste integration i rækken er vores HubSpot connector. Lige nu er vi ved at lægge sidste hånd på vores Ampleo connector. Vil du være en af de første til at høre mere når Ampleo connector lanceres? Send os en mail på info@ampleo.dk og skriv gerne Ampleo connector i emnefeltet, så kontakter vi dig som en af de første.

Ampleo Connector

NYHED – kommer snart. Vil du være en af de første til at høre mere når nyheden lanceres? Send os en mail på info@ampleo.dk, skriv gerne Ampleo connector i emnefeltet og så kontakter vi dig lige så snart nyheden er klar.

Hubspot Connector

Hubspot Connector er vores 2. connector indenfor integrationer mellem marketingplatforme og Microsoft Dynamics 365. Den fungerer helt overordnet set på samme måde som Agillic Connector. Det der gør den særlig i forhold til andre integrationer på markedet er, at den ikke kræver særlig udvikling hos den enkelte kunde, den kan installeres som en løsning direkte i Dynamics 365 eller Power Apps, konfiguration sker direkte i CRM-systemet og der er mulighed for at overføre selv kompleks data.

IDQ Connector

IDQ – som nu sammen med BEQ er blevet til BDQ – leverer data omkring både virksomheder og privatpersoner. De tilbyder forskellige løsninger herunder telefonnummeropslag og CPR opslag. Disse data kan være enormt relevante at have i sit CRM-system, så for at gøre det lettere at få nyt og opdateret data, har Ampleo bygget en integration, der kan berige data i Dynamics 365 og PowerApps. Har man allerede en aftale med BDQ, så er der ikke yderligere omkostninger ved IDQ Connect.

Agillic Connector

Agillic er en stærk Omnichannel marketingplatform udviklet i Danmark. Hvis man bruger Agillic til sin marketing og flowstyring, men Dynamics 365 til at administrere sine kundedata, så kan man med fordel bruge Ampleos Agillic Connector. Den er gratis for alle at bruge, og kan installeres direkte i en PowerApp eller Dynamics 365 løsning. Hvilke data der skal sendes til Agillic kan styres direkte i Dynamics 365 eller PowerApps, og kræver ingen udvikling. Hvis der skal mappes flere felter, så tilføjes de direkte uden at der skal rettes i selve løsningen.

Skal du have udviklet en integration til dit nyindkøbte IT-system?

 

Kontakt mig på info@ampleo.dk