CRM dit strategiske salgsværktøj

Skab digital vækst og forbedret effektivitet gennem CRM opgradering og automatisering af salgsprocessen

Skab digital vækst og forbedret effektivitet gennem CRM opgradering og automatisering af salgsprocessen

Salgsarbejdet er i konstant udvikling. Af den grund skal du opgradere dit CRM, din salgsproces og anvende digitale værktøjer, teknologier og strategier for at forbedre effektiviteten samt automatisere salgsopgaverne. På den måde er du proaktiv i salgsarbejdet, samtidig med at du skaber digital vækst og øger salgsresultaterne.

Udnyt jeres potentiale

Det gør det lettere at følge op på potentielle kunder, styrke relationer og øge din konverteringsrate. Med Ampleo CRM får du hjælp til at organisere dine kundeoplysninger, interaktioner og salgsaktiviteter, der er med til at opgradere din salgsstyrkes digitale færdigheder.

Som resultat af dette fremmer du også innovationen med konkurrencedygtige produkter. Med både Ampleo CRM og APPAROUND CPQ kan du frigøre dit salgsteams fulde potentiale og tage jeres salgsarbejde til nye højder.

Den digitale salgsproces er en moderne tilgang til CRM og salg

Derfor må du gerne sig farvel til papirarbejdet og strømline den digitale salgsproces, der udnytter de digitale teknologier til at tiltrække, engagere og konvertere potentielle kunder til betalende kunder.

Ampleo CRM og APPAROUND CPQ styrker tilsammen dine sælgere med en digital salgsproces, der digitaliserer og automatiserer opgaver, hvilket gør deres liv lettere og giver dem mere tid til at fokusere på at lukke aftaler. Allerede fra den første fase til det endelige køb og videre til opfølgning og mersalg.

Hvilke betyder, at I får en fuldt kompatibel salgsløsning, der spiller godt sammen, sikrer en glidende overgang og giver et samlet salgsmiljø for din salgsorganisation, så de kan arbejde effektivt uden besværet med at skifte mellem forskellige IT-løsninger.

Udstyr dine sælgere med kraftfulde værktøjer

Er du en af dem, der synes det kunne være lidt fedt at hjælpe dine sælgere med at forbedre deres præstationer og nå deres salgsmål? Så er første skridt at forstå dine sælgeres behov. Start med de daglige udfordringer. Involver dem i processen. Lyt til deres input og feedback.

Dernæst kan I implementere teknologiske løsninger, der kan hjælpe sælgerne med at øge produktiviteten.

 

Få hurtigere salgsprocesser

 

Husk på ikke at overvælde sælgerne med alt for mange salgsværktøjer, som de ikke har brug for. Gør brug af sammenhængende data og snitflader. Med få digitale salgsværktøjer kan hele salgsprocessen gennemføres hurtigere og mere gnidningsløst.

Teknologier og salgsmetoder udvikler sig kontant. Det er I også nødt til. Særligt når det gælder de digitale salgsværktøjer, der skal muliggøre det personlige tilpassede tilbud og anbefalinger baseret på kundens præferencer og adfærd.

Ampleo gør det nemt for jer. Vi holder nemlig værktøjerne opdaterede for jer med indsigtsfulde analyser for at give dine sælgere mulighed for at træffe datadrevne beslutninger og skabe de bedste salgsresultater.

Det kan omfatte Ampleo CRM-løsning og APPAROUND CPQ. Dyk bare ned i detaljerne. Du er formentligt blevet tændt på at styrke dit salg. Lad os starte med en snak, hvor vi kan tale om jeres problemstilling og salgspipeline.

Find flere interessante artikler her:

Ampleo IT-løsninger er som arkitekttegnede huse

IT-løsninger er som arkitekttegnede huse. De skal være nemme at vedligeholde – og så skal de passe lige præcis til brugernes behov.

Lad dit digitaliseringsprojekt blive en succes

4+8 sikre tips til at sikre, at dit næste digitaliseringsprojekt bliver en succes

Tjekliste til at finde det rette IT-konsulenthus

Hvad skal du lede efter, når du søger det rette IT-konsulenthus?