Cases

Vi hjælper mange typer af virksomheder med nye IT-Løsninger, heriblandt:

  • NGO’er
  • Medlemsorganisationer
  • Virksomheder
  • Foreninger

… og mange flere. Her på siden kan du lære vores kunder bedre at kende, blive klogere på hvordan vi arbejder her hos Ampleo og ikke mindst – hvordan vi løser vores kunders udfordringer. Læs med og bliv inspireret til, hvordan vi kan løse dine IT-Udfordringer.

Kundehistorier

“Vi valgte at samarbejde med Ampleo, fordi de kunne levere en opgradering af vores CRM-System på kort tid og de forstod vores forretning.”

Ampleo har udviklet CBS Executive Fondens CRM. Vi havde allerede en ældre udgave af Microsoft Dynamics 365, men har sammen med Ampleo fået et moderne system, der er integreret med vores andre IT-Systemer.

Efter vi gik i luften, har vi fortsat samarbejdet med Ampleo omkring løbende support og udvidelser af vores løsning.  Vi oplever et professionelt engagement og et konstruktivt samarbejde, så opgaverne kan løses bedst muligt.

Bo
CFO

CBS exeucive logo

Ampleo har fra start forstået vores forretning og har lavet en løsning, der passer til vores organisation.

Tidligere havde vi ikke et CRM-System, så vi glade for, at vi i dag har et CRM-System, der hjælper os i vores daglige arbejde. Vi har fået optimeret processer, der er forretningskritiske, og vi kan i langt højere grad tracke og forbedre vores arbejde. Ampleo har fra start forstået vores forretning, og har lavet en løsning, der passer til vores organisation. Når vi har ændringer eller rettelser, der skal foretages, har Ampleos medarbejdere hurtigt være behjælpelige med at finde en løsning.   

Ane
CEO

Adecco logo

“Det er femte gang jeg konverterer et CRM-System, og de sidste to gange har det været sammen med Ampleo. Projektet blev leveret til deadline, og budgettet blev overholdt”

Jeg kan kun give Ampleo mine allerbedste anbefalinger. Det er femte gang jeg konverterer et CRM-System, og de sidste to gange har det været sammen med Ampleo. Ampleos arkitekt er fagligt meget dygtig (den bedste udvikler jeg har mødt!), og han er god til at tænke ud af boksen (modsat mange andre udviklere der godt kan være lidt firkantede). Hos Ampleo leverer de det, de lover.

Ampleo har været meget nemme at samarbejde med, de er meget serviceorienterede. Der var god kemi med hele teamet, og alle er meget glade for samarbejdet. Projektet blev leveret til deadline, og budgettet blev overholdt.

Anne Marie
Fundraisingchef

World Animal Protection logo

“Jeg har haft en utrolig god dialog med Ampleo, og har brugt dem som både sparringspartner og som udvikler på vores Dynamics CRM-System og tilhørende apps.”

Jeg har igennem en årrække haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ampleo i forbindelse med mit arbejde som Driftsdirektør hos en førende virksomhed inden for massageordninger til virksomheder. Virksomheden har været igennem en større digital transformation, som Ampleo har taget del i. Jeg har haft en utrolig god dialog med Ampleo, og har brugt dem som både sparringspartner og som udvikler på vores Dynamics CRM-System og tilhørende apps.

Jeg har også brugt Ampleo til integrationer for vores resterende systemlandskab, hvor de yderligere har været med til at sikre, at vores valg af nye systemer spiller godt sammen med kernen af vores forretning.

Ampleos konsulenter har god forretningsforståelse og formår at omsætte vores arbejdsgange og udfordringer til tekniske løsninger, som fungerer for vores medarbejdere i dagligdagen. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Ampleo.

Nicoline
COO

Førende virksomhed indenfor massageordninger til virksomheder

Er du på udkig efter et nyt CRM-system?

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Vi vender altid tilbage indenfor 48 timer – oftest før – og glæder os til at høre fra dig.