Ampleo Tid

En velplanlagt arbejdstidsplan kan optimere ressourceallokeringen og sikre, at de rette medarbejdere er til stede, når behovet er størst. Med Ampleo Tid skaber du en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv for dine medarbejdere.

Skab medarbejdertilfredshed med gode arbejdstidsplaner

Med Ampleo Tid får I et tidsregistreringssystem, der giver en velplanlagt arbejdstidsplan, der optimerer ressourceallokeringen og sikre, at de rette medarbejdere er til stede, når behovet er størst. Dette kan føre til øget produktivitet, da arbejdet bliver udført mere effektivt.

 

Når du giver dine medarbejdere indflydelse på deres arbejdstidsplaner og deres individuelle behov, øges deres tilfredshed. Dette kan føre til højere arbejdsmoral, mindre stress og større engagement. Vi synes det er ret så fedt.

Tiltræk og fasthold talenter, der foretrækker en mere fleksibel tilgang til arbejdet

Med et tidsregistreringssystem får I en velafbalanceret arbejdstidsplan hjælper du både dig og dine medarbejdere med at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. Ved at planlægge arbejdstiden omhyggeligt kan du reducere behovet for konstant overarbejde. Dette kan forhindre træthed og udbrændthed blandt medarbejderne og forbedre deres overordnede sundhed. Samtidig med, at du forbedre dine medarbejderes evne til at levere god kundeservice, ved at have medarbejdere (nok) til rådighed på de tidspunkter, hvor efterspørgslen er højest.

Med Ampleo Tid får du god arbejdstidsplanlægning og fleksible arbejdstidsordninger samlet i én løsning.

DSC09352

Automatisere og administrere løn- og arbejdstidsrelaterede oplysninger

Med Ampleo Tid er alt arbejdet med registrering af medarbejderes arbejdstid og overarbejde til beregning af løn og yderligere tillæg baseret på de indsamlede data gjort nemt. For når tidregistreringen er gjort digital, kan Ampleo Tid beregne arbejdstimer, overarbejdstimer og eventuelle tillæg i overensstemmelse med virksomhedens politikker og lovgivning.

Ugentlig vagtplan for medarbejdere

At lave et godt ugeskema kræver lidt planlægning og organisering. Med Ampleo Tid er planlægningen digital. For en hel uges medarbejdervagter. Ugen er arrangeret mandag til søndag og beregner timerne for dig.

Omdan den traditionelle papirbaserede ansættelseskontrakt til en digital form

Processen med at oprette og udfylde papirbaserede kontrakter kan være tidskrævende. Digitalisering af ansættelseskontrakten gør det muligt at generere kontrakter hurtigere og mere effektivt.

 

Begge parter, arbejdsgiveren og den ansatte, kan nemt få adgang til den digitale kontrakt online, hvilket gør det bekvemt at henvise til den når som helst.