Strategisk partnerskab og samarbejdspartner

Med vores strategiske samarbejdspartnere, kan vi levere stærke IT-løsninger, der gør en forskel på alle niveauer i din virksomhed.

Ampleo samarbejdspartnere

Ampleo samarbejdspartnere er nøje udvalgt, for at kunne give vores kunder en bedre IT-løsning. Vores samarbejdspartnere er blandt andet virksomheder indenfor IT, som kan supplere eller tilføje ekstra værdi til den samlede løsning.

Microsoft

Er en af de førende IT-virksomheder i verden og Dynamics 365 CRM bruges af mange virksomheder. Som partner hos Microsoft, bygger vi alle vores IT løsninger på deres platform – og vi er glade for at have Microsoft som Ampleo samarbejdspartner.

Agillic

Agillic er et dansk softwareselskab, der tilbyder virksomheder en platform, hvorigennem de kan arbejde med datadrevet indsigt og indhold for at skabe, automatisere og sende personlig kommunikation til store kundebaser og på tværs af kanaler. Visionen er at hjælpe virksomhederne med opbygge og styrke bæredygtige relationer med afsæt i unikke kundeoplevelser.

Ampleo har udviklet en Agillic Connector, der nemt og fleksibelt kan opsætte integration mellem dit CRM-system og Agillic.

APPAROUND

APPAROUND, der er valgt som Ampleo Samarbejdspartner, er en italiensk IT-virksomhed med kontorer flere steder i Europa og USA. Virksomheden blev grundlagt med en vision om at understøtte salg i virksomheder ved at designe et såkaldt one-stop-shopping værktøj, der håndterer hele salgsprocessen fra første kundekontakt til underskrevet ordre.

NPS Today

NPS.today er en software platform til måling af kundeoplevelser baseret på Net Promoter Score (NPS). Det kan integreres med din eksisterende IT løsning.

Lasso

Fletter markedsdata sammen til effektive værktøjer, så du kan vækste din virksomhed. Hver dag hjælper de mere end 20.000 mennesker med at sælge mere og styrke kunderelationerne.

Venner af huset

Derudover samarbejder vi med en række virksomheder og institutioner i Roskilde, hvor vi selv holder til, fordi vi gerne vil være med til at udvikle det lokale erhvervsliv og støtte studerende i nærområdet.

FC Roskilde netværket

Ambitionen bag FC Roskilde netværket er simpel og alligevel en svær øvelse – at samle hele Roskildes erhvervsliv bag klubben. Vi er stolte og glade for at være en del af netværket.

Erhvervsforum Roskilde

I samarbejde med Erhvervsforum Roskilde inviterer vi til gå hjem-møder med erhvervsfaglige oplægsholdere.